Запрошуємо всіх зацікавлених доєднатися до обговорення актуальних проблем харчової, переробної галузей та туристичного бізнесу.

24-27 вересня 2024 року у рамках Міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів” відбудуться заходи:

Круглий стіл: “Проблеми зберігання і переробки зерна та шляхи їх вирішення”

24 вересня 2024 р. о 14.00-16.00

Дискусійно панель та виставку “Крафтові сири, унікальні олії, натуральна косметика – технології, якість та безпечність” 26 вересня 2024 р.о 14.00-16.00

Тривалість виставки – з 10.00 год. до 17.00 год. Дискусійна панель – з 14.00 год. до 16.00 год.

Круглий стіл на тему: Нові підходи до вдосконалення шкільного харчування.

27 вересня 2024 р. о 14.00-16.00