Результати наукової постерної сесії Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2021»

      23 вересня 2021 року підведені результати конкурсу постерів під час роботи  Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2021»

Диплом за 1 місце-

TECHNOLOGY OF STABILIZATION OF ACTIVE FEED YEAST

Yegorov, Doctor of Engineering Science, Professor, A. Makarynska, Doctor of Engineering Science, Associate Professor, O. Kananykhina, PhD, Associate Professor, T. Turpurova, PhD, Associate Professor

Диплом за 2 місце-

ПЕРСПЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ НА ДРІЖДЖАХ

Макарова О.В., к.т.н., доц., Хвостенко К.В., к.т.н., доц., Чабан А.Б., аспірант

Диплом за 3 місце-

THE EFFECT OF ZINC, QUERCETIN AND VITAMIN D IN SAUSAGES ON THE REPLICATION OF CORONAVIRUS IN THE HUMAN BODY

Patyukov, Ph.D., Associate Professor , A. Fugol, post-graduate student, A. Palamarchuk, Ph.D., Associate Professor, N. Kushnyrenko, Ph.D., Associate Professor.