№ п/п |
Назва наукової школи | Наукові керівники |
1. | Теорія і практика фізико-хімічної та біотехнологічної модифікації природних сполук, їх комплексів, сировини і продуктів харчування | д. т. н., професор Капрельянц Л. В.
д. т. н., професор Черно Н.К. |
2. | Розробка нових ресурсозберігаючих технологій виробництва хлібопродуктів і кондитерських виробів | д. т. н., професор
Іоргачова Е. Г. |
3. | Наукові основи та енергозберігаючі технології виробництва комбікормової продукції | д. т. н., професор
Єгоров Б. В. |
4. | Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів | д. т. н., професор
Віннікова Л. Р., д. т. н., професор Безусов А. Т. |