Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science 2022, за напрямом “Харчова наука і технології”, їх керівників, зав.кафедрами

28 лютого 2022 р. офіційно завершено проведення 1 етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022».

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування робіт членами журі. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт, журі кожного з напрямків більшістю голосів прийняло рішення щодо визначення фіналістів (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), що було зазначено у протоколах засідань, які відбулися онлайн з 21 по 28 лютого 2022 р.

Відповідно до указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та №133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 14.03.2022 р., призупинено проведення міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» (далі – Конкурс).

Через невизначеність терміну завершення військових дій на території України, та неможливість проведення другого етапу з об’єктивних причин, Оргкомітет прийняв рішення:

  • Підвести підсумки Конкурсу за результатами першого етапу.
  • Визначити переможців серед фіналістів відповідно до рейтингу першого етапу Конкурсу за ступенями: 20% – сертифікати I ступеню, 30% – сертифікати II ступеню, 50% – сертифікати III ступеню.
  • Опублікувати, за згодою авторів, роботи переможців в збірнику робіт переможців Конкурсу.

2022_1_12022_1_2

изображение_viber_2022-04-12_12-43-51-974 изображение_viber_2022-04-12_12-44-11-655 изображение_viber_2022-04-12_12-44-19-081 изображение_viber_2022-04-12_12-44-30-884 изображение_viber_2022-04-12_12-44-41-815

Перший етап конкурсу. Засідання журі напряму “Харчова наука і технології”

 

Результати крнкурсу з напряму напряму “Харчова наука і технології” тут

Детальна інформація  на офіційному сайті конкурсу: http://isc.onaft.edu.ua/2022-2/

Бажаємо всім учасникам конкурсу успішного майбутнього та миру в Україні!